OCTOBER 23 – 25,2019
BOGOTA, COLOMBIA

The Conference of the Americas on International Education (CAIE) is the continental forum, par excellence, that brings together the key decision-makers involved in the internationalization of higher education in the Americas to strengthen contacts, exchange experiences and prepare the future of academic cooperation in the region.

CAIE is organized every two years in partnership with higher education institutions and regional, national and international organizations and offers a platform to promote good practices, analyze challenges and share emerging trends in international education in the Americas.

The increased presence and dynamism of Colombian HEIs and associations on the international stage demonstrate their continued commitment to the advancement of a common inter-American forum to hold discussions regarding current challenges, best practices and future trends in the field of international education.

RESULTS 2010 - 2017

 4570 PARTICIPANTS

 57 COUNTRIES

 1049 EXPERTS

CALL FOR PROPOSALS AND INSCRIPTIONS

CAIE COLOMBIA-2019

October 23 – 25

Bogota, Colombia

CAIE COLOMBIA-2019

Call for proposals

Until May 10th, 2019

SPEAKERS
CAEI 2019 SCHEDULE
REGISTRATION

5:00 pm

Duration : 2 hours Bogotá, Colombia
WELCOME COCKTAIL

7.00 pm

Duration : 2 hours Bogotá, Colombia
REGISTRATION

7:30 am

Duration : 1 hour Bogotá, Colombia
INAUGURATION

8:30 am

Duration : 30 minutes Bogotá, Colombia
OPENING SESSION

9:00 am

Duration : 1 hour and a half Bogotá, Colombia
EXPO CAIE OPENING

10:30 am

Duration : 30 minutes Bogotá, Colombia
COFFEE BREAK

11:00 am

Duration : 30 minutes Bogotá, Colombia
PANELS AND WORKSHOPS

11:30 am

Duration : 1 hour and a half Bogotá, Colombia
LUNCH

1:00 pm

Duration : 2 hours Bogotá, Colombia
PARALLEL SESSIONS

3:00 pm

Duration : 1 hour and a half Bogotá, Colombia
COFFEE NETWORKING

4:30 pm

Duration : 1 hour and a half Bogotá, Colombia
REGISTRATION

7:30 am

Duration : 1 hour and a half Bogotá, Colombia
PLENARY SESSION

9:00 am

Duration : 1 hour and a half Bogotá, Colombia
INTERAMERICA AWARD

10:30 am

Duration : 30 minutes Bogotá, Colombia
COFFEE BREAK

11:00 am

Duration : 30 minutes Bogotá, Colombia
PANELS AND WORKSHOPS

11:30 am

Duration : 1 hour and a half Bogotá, Colombia
LUNCH

1:00 pm

2 hours Bogotá, Colombia
PARALLEL SESSIONS

3:00 pm

Duration : 1 hour and a half Bogotá, Colombia
COFFEE AND NETWORKING

4:30 pm

Duration : 1 hour and a half Bogotá, Colombia
REGISTRATION

7:30 am

Duration : 1 hour and a half Bogotá, Colombia
PLENARY SESSION

9:00 am

Duration : 1 hour and a half Bogotá, Colombia
PRESENTATION

10:30 am

Duration : 30 minutes Bogotá, Colombia
COFFEE BREAK

11:00 am

Duration : 30 minutes Bogotá, Colombia
PANELS AND WORKSHOPS

11:30 am

Duration : 1 hour and a half Bogotá, Colombia
LUNCH

1:00 pm

Duration : 2 hours Bogotá, Colombia
PARALEL SESSIONS

3:00 pm

Duration : 1 hour and a half Bogotá, Colombia
CLOSING CEREMONY

4:30 pm

Duration : 1 hour and a half Bogotá, Colombia
CAIE PARTNERS

EXECUTIVE SECRETARIAT

Logo - OUI

CO-HOSTS

Logo - 14 Instituciones asociadas CAEI 2019_V4

WITH THE SUPPORT OF

Logo - EduCanada_EN

MEDIA PARTNERS

DIAMOND

Logo - Altissia

PLATINIUM

GOLD

QS_Gloss

SILVER

Logo - FRQ

USEFUL INFORMATION